vrijdag, juli 12, 2024
spot_imgspot_img

C&A Oostende verhuist naar een gloednieuw pand in de Kapellestraat!

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

In een poging om een moderner imago en een duurzamere aanpak te omarmen, heeft C&A Oostende aangekondigd dat ze binnenkort hun historische hoekpand in de Kapellestraat zullen inruilen voor een nieuw pand aan de overzijde van de straat. Deze verschuiving markeert een significante ontwikkeling voor de winkelstraat en wordt verwacht in de zomer van 2024.

Het nieuwe pand, gelegen op de voormalige locatie van Blokker, Shoe Discount en Bozzy, zal volledig worden omgevormd om te voldoen aan de specifieke eisen van C&A. Het zal een ruime, open façade en een moderne uitstraling hebben, wat een frisse winkelervaring voor Oostendenaren belooft. De focus ligt op het aanbieden van duurzamere collecties, waarmee C&A een stap in de richting van milieubewust winkelen zet.

Stefanie Schneider, de directeur van C&A, benadrukte het belang van deze investering in de winkels. Ze verklaarde: “De investering in onze winkels onderstreept dat C&A het belangrijk vindt om zich nu en in de toekomst te blijven profileren als fashionretailer. Door onze duurzamere collecties, gemotiveerde serviceteams en moderne winkelconcepten samen te brengen, creëren we een totaalomgeving waar klanten zich geïnspireerd voelen en waar het fijn is om te shoppen.”

Deze verandering in de winkelstructuur van C&A belooft een opwindende ontwikkeling te zijn voor de Kapellestraat en een gelegenheid voor Oostendenaren om een eigentijdse winkelomgeving te ervaren. Binnenkort kunnen we meer informatie verwachten over de verhuis en de feestelijke opening van het nieuwe pand. Ondertussen kijken we uit naar wat de toekomst brengt voor dit iconische kledingmerk in Oostende.

Wat er met het huidige gebouw gaat gebeuren is voorlopig nog niet duidelijk.

bron: kw.be

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments