maandag, mei 20, 2024
spot_imgspot_img

Brandweer snel ter plaatse bij woningbrand in Zandvoorde: Schade beperkt dankzij alerte voorbijgangers

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Maandagochtend rond 09.00 uur werd de brandweer opgeroepen voor een woningbrand in de Graanmolenstraat in Zandvoorde. Voorbijgangers ontdekten de rookontwikkeling en aarzelden niet om de hulpdiensten te waarschuwen.

Rond 9 uur arriveerde de brandweer ter plaatse, nadat er melding was gemaakt van een mogelijke woningbrand. Bij aankomst bleek er daadwerkelijk sprake te zijn van ernstige rookontwikkeling. De brandweer ging onmiddellijk op zoek naar de oorzaak van de brand en deze bleek zich te bevinden in de woonkamer op de gelijkvloerse verdieping. Hoewel de brand vermoedelijk ontstond door een elektrisch probleem, werd deze gelukkig tijdig opgemerkt. Dankzij het snelle optreden van de brandweer was de situatie snel onder controle, maar het huis heeft aanzienlijke schade opgelopen door het vuur en de rook.

Opmerkelijk is dat de eigenaar van de woning al enkele jaren niet meer in het huis woonde. Het huis stond leeg en werd vlak naast de woning van de familie van de eigenaar gebouwd. Hoewel de bewoners van de naburige woning ongedeerd bleven, zijn zij ongetwijfeld geschrokken door het incident.

De precieze omvang van de schade wordt momenteel geëvalueerd door de brandweer en experts. De politie zal een onderzoek instellen om de exacte oorzaak van de brand te achterhalen.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments