zaterdag, juli 13, 2024
spot_imgspot_img

Brand ontstaan in de Leffingestraat in Oostende

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Oostende – Vanmiddag ontstond er een brand in een gebouw in de Leffingestraat. De brand brak uit tijdens de werkzaamheden, waardoor het nog onduidelijk is of er gewonden zijn gevallen. De politie, brandweer en ambulance zijn ter plaatse om de situatie te beoordelen en eventuele hulp te verlenen.

De hulpdiensten werden onmiddellijk gealarmeerd en kwamen snel ter plaatse. Zowel de brandweer als de politie zijn met meerdere eenheden uitgerukt om de brand te bestrijden en de omgeving te beveiligen. Ook een ambulance is aanwezig om eventuele gewonden te verzorgen.

Momenteel is de brand onder controle, maar de brandweer is nog bezig met het nablussen om er zeker van te zijn dat het vuur volledig is gedoofd. Buren horen nog steeds kleine ontploffingen voor het huis. In de kelder werd er al een schuimlaag aangebracht. Gas en elektriciteit zijn ondertussen ook afgesloten. De omvang van de schade aan het gebouw is nog niet bekend.

De politie zal een onderzoek instellen naar de oorzaak van de brand en zal samenwerken met experts om de precieze toedracht vast te stellen.

De Leffingestraat zal naar verwachting gedurende enige tijd afgesloten blijven voor verkeer vanwege het lopende onderzoek en de opruimwerkzaamheden. Het is raadzaam om alternatieve routes te nemen om vertragingen te vermijden.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments