woensdag, februari 21, 2024
spot_imgspot_img

Bioscoopbezoeker ontsnapt aan straf na breken vinger van vrouw

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Een 43-jarige man uit Oostende is vrijgesteld van straf na een tumultueus incident tijdens een bioscoopbezoek. De man, bekend als P.D., ergerde zich aan een luidruchtig koppel en sloeg de hand van de vrouw, waardoor ze haar vinger brak.

Op 9 oktober vorig jaar bezocht de beklaagde de nieuwste Batman-film in de Kinepolis van Oostende. Voor hem zat een koppel waar hij zich aanzienlijk aan stoorde. Volgens het slachtoffer was ze bezig met het versturen van een bericht naar haar moeder toen ze plotseling hevige pijn voelde aan haar arm. “De beklaagde sloeg haar om haar aandacht te trekken”, betoogde haar advocaat. “Hierdoor brak ze haar vinger, waardoor ze een maand arbeidsongeschikt was.” De partner van het slachtoffer probeerde nog tussenbeide te komen, maar dit leidde tot een nieuwe confrontatie. Daarbij zou P.D. ook de man hebben geslagen.

De Oostendenaar gaf toe gefrustreerd te raken, maar zag de gebeurtenissen toch iets anders. Volgens hem waren het koppel luidruchtig en constant bezig met hun telefoon. “Ze waren storend”, aldus zijn advocaat. “Hij probeerde in eerste instantie op een normale manier hun aandacht te trekken, maar ze reageerden niet. Vervolgens sloeg hij inderdaad op de leuning, maar hij hoorde pas later dat hij haar had geraakt. Daarna werd hij aangevallen door de partner van de vrouw. Hij heeft zich simpelweg verdedigd.” Op dinsdagochtend werd P.D. vrijgesproken van de aanklacht wegens geweldpleging tegen de partner. Voor de incidenten met betrekking tot de vrouw kreeg hij een voorwaardelijke straf opgelegd.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments