woensdag, juli 24, 2024
spot_imgspot_img

Binnenkort kan je trouwen op de Mercator

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Trouwen op het zeilschip de Mercator in Oostende is nu mogelijk, waardoor het de derde openbare locatie in de stad is waar huwelijksplechtigheden mogen plaatsvinden. Schepen voor Burgerzaken Hina Bhatti (Open VLD) merkt op dat veel koppels gebruikmaken van deze prachtige plekken in de stad om de meest romantische dag van hun leven te vieren.

“Stap aan boord van een onvergetelijke huwelijksreis op het zeilschip Mercator”, zegt schepen Bhatti. Het stadsbestuur heeft momenteel drie data vastgelegd waarop paren kunnen trouwen op de Mercator: 14 juli, 11 augustus en 8 september. De kosten bedragen 350 euro. Na de ceremonie kunnen de pasgetrouwden ook een receptie boeken bij Toerisme Oostende, de beheerder van het schip.

Het is al enkele jaren mogelijk voor steden en gemeenten om huwelijksplechtigheden te organiseren op openbare plaatsen. In Oostende is het al mogelijk om te trouwen op het terras van de Venetiaanse Gaanderijen met uitzicht op zee en in de kiosk van het Leopoldpark. Deze opties blijken erg populair te zijn. “Ja, het is een groot succes”, zegt schepen Bhatti. “Veel stellen kiezen ervoor om hun ceremonie op een van deze prachtige plekken te houden. En nu opent ook de Mercator haar zeilen voor de liefde.”
bron: vrt.be

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments