maandag, mei 20, 2024
spot_imgspot_img

Belangrijke verkeersader afgesloten voor onderhoud: Konterdambruggen dicht van 8 tot 12 mei

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

De Konterdambruggen, beter gekend als de Blauwe Bruggen, zullen van 8 tot en met 12 mei 2023 afgesloten worden voor het verkeer vanwege onderhoudswerken. Het is al de zoveelste keer dat er onderhoudswerken plaatsvinden op korte termijn aan de bruggen.

De werkzaamheden zullen starten op maandag 8 mei om 06.00 uur en zullen duren tot vrijdag 12 mei 2023 om 18.00 uur. Tijdens deze periode zal het niet mogelijk zijn om de Konterdambruggen te gebruiken. Een omleiding is voorzien om het verkeer vlot en veilig te laten verlopen.

De stad Oostende benadrukt dat de situatie ter plaatse duidelijk gesignaleerd zal worden om eventuele verwarring te voorkomen. Het is belangrijk dat weggebruikers de aangegeven omleiding volgen en hun route hierop aanpassen om vertraging te vermijden.

De Konterdambruggen zijn een belangrijke verkeersader voor de stad Oostende. De bruggen verbinden Bredene en de Opex met het stadscentrum en worden dagelijks door duizenden mensen gebruikt. Het is daarom van groot belang dat het onderhoud tijdig en grondig wordt uitgevoerd om de veiligheid van weggebruikers te kunnen garanderen.

Het is niet de eerste keer dat er onderhoudswerken aan de Konterdambruggen plaatsvinden op korte termijn. Dit zorgt soms voor ongemak en verkeershinder, maar het is noodzakelijk om de veiligheid en de goede staat van de bruggen te kunnen blijven garanderen.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments