zondag, april 21, 2024
spot_imgspot_img

Becky Massey verlengt verblijf in de Spaanse hoogste basketbalklasse bij IDK Euskotren

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Becky Massey, de talentvolle power forward uit Oostende, zal ook volgend seizoen actief zijn in de hoogste klasse van het Spaanse basketbal. De Belgische international heeft een contract getekend bij IDK Euskotren, gevestigd in San Sebastian. Na een succesvol seizoen bij Estudiantes Madrid, waarin ze solide prestaties leverde, kijkt Massey uit naar haar nieuwe uitdaging bij Euskotren.

In het afgelopen seizoen speelde Massey voor Estudiantes Madrid, waar ze gemiddeld 6,3 punten, 2,9 rebounds en 1,7 assists behaalde in 21 minuten en 18 seconden speeltijd. Estudiantes eindigde als achtste in de competitie, terwijl Euskotren op de twaalfde plaats eindigde, met in totaal zestien teams in de hoogste klasse.

Met haar sterke optreden in de Eurocup heeft Massey haar waarde bewezen. Ze noteerde gemiddeld 9,9 punten, 4,5 rebounds en 3 assists in 26 minuten en 30 seconden speeltijd. Haar veelzijdigheid en bijdrage aan het team hebben ongetwijfeld bijgedragen aan het succes van Estudiantes in de competitie.

Door de overstap naar IDK Euskotren hoopt Massey haar spel verder te ontwikkelen en haar stempel te drukken in de Spaanse competitie. De power forward staat bekend om haar atletische vermogen en sterke verdediging, waardoor ze een waardevolle aanwinst is voor elk team waarin ze speelt.

IDK Euskotren, gevestigd in San Sebastian, heeft een solide reputatie in het Spaanse basketbal en zal naar verwachting profiteren van Massey’s vaardigheden en ervaring. Met haar talent en toewijding zal Massey ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in het team en bijdragen aan het streven naar succes in het komende seizoen.

Als Belgian Cat heeft Massey ook internationale ervaring opgedaan, wat haar spel en zelfvertrouwen verder heeft versterkt. Haar aanwezigheid in de hoogste klasse van het Spaanse basketbal zal ongetwijfeld bijdragen aan de groei en ontwikkeling van het Belgische basketbal.

Met de ondertekening van haar nieuwe contract bij IDK Euskotren blijft Becky Massey haar professionele carrière voortzetten op het hoogste niveau van het Spaanse basketbal.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments