vrijdag, mei 24, 2024
spot_imgspot_img

BCO fans starten crowdfunding voor afscheidscadeau voor vertrekkende Djordjevic

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Dusan Djordjevic (40), de kapitein van Filou Oostende, nadert het einde van zijn professionele basketbalcarrière. De BNXT League, waarin hij momenteel speelt, eindigt uiterlijk op dinsdag 13 juni.

Na twaalf seizoenen in het rood-gele shirt willen de supporters van Filou Oostende hem niet zomaar laten vertrekken. Ze zijn een crowdfunding gestart om een origineel afscheidsgeschenk te kunnen geven.

“Binnen enkele weken komt het twaalfde en laatste seizoen van Dusan Djordjevic bij Filou Oostende ten einde. Samen met onze coach Dario Gjergja is hij ongetwijfeld de bepalende factor geweest in het succes van onze club gedurende al die jaren”. Nadat de vorige kapitein, Veselin Petrovic, afscheid nam, nam de Servische pointguard in de zomer van 2014 de rol van kapitein over. Met al elf landstitels en zeven Belgische bekers op zijn naam neemt hij binnenkort afscheid. Hopelijk doet hij dat met de twaalfde titel op rij.

De Filou-fans willen zijn afscheid niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Samen met enkele fans slaat het bestuur de handen in elkaar om hun kapitein het ultieme afscheidscadeau te geven: een bijdrage aan de aankoop van zijn eigen Filou Oostende Volvo, waarmee hij aan het einde van het seizoen terugkeert naar Belgrado. Voor de BCO fans is dat de ultieme manier om hem een originele herinnering aan ‘zijn’ club mee te geven via crowdfunding.

“Elke donatie op het speciale rekeningnummer BE34 0637 5922 4590 is meer dan welkom. Iedereen die iets doneert, ontvangt een unieke gesigneerde poster bij het secretariaat van de COREtec Dôme. Bovendien maak je kans om een van de drie gesigneerde truitjes van Dusan Djordjevic te winnen.”

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments