zaterdag, juli 13, 2024
spot_imgspot_img

BC Oostende krijgt sterke tegenstand in Champions League

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

OOSTENDE – BC Oostende zal het in de groepsfase van de Champions League basketbal opnemen tegen uitdagende tegenstanders, waaronder het Turkse Pinar Karsiyaka, het Duitse EWE Baskets Oldenburg en een nog te kwalificeren team.

Het komende seizoen (2023/24) van de Champions League basketbal zal bestaan uit 32 teams. Van deze teams hebben 29 zich rechtstreeks gekwalificeerd voor het reguliere seizoen, terwijl de laatste drie teams zich moeten kwalificeren via kwalificatietoernooien. BC Oostende was rechtstreeks geplaatst en werd ingedeeld in pot twee tijdens de loting. Pinar Karsiyaka werd geloot uit pot een, terwijl Oldenburg in pot drie zat. Het winnende team van kwalificatietoernooi drie werd getrokken uit pot vier.

Hoewel BC Oostende afgelopen seizoen de finale van de grensoverschrijdende play-offs in de BNXT League verloor van het Nederlandse Leiden, wist de kustploeg wel de Belgische titel in de wacht te slepen. In de nationale finale versloeg BC Oostende de Giants.

Met sterke tegenstanders in de groepsfase van de Champions League staat BC Oostende voor een uitdagende competitie. De kustploeg zal zich ongetwijfeld voorbereiden om hun beste spel te laten zien en te strijden voor succes in het prestigieuze toernooi. Basketbalfans kunnen zich verheugen op spannende wedstrijden en intense actie terwijl BC Oostende de eer van België verdedigt op het Europese toneel.

Het is een belangrijk moment voor BC Oostende en hun fans, die vol verwachting uitkijken naar de start van de Champions League.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments