maandag, mei 20, 2024
spot_imgspot_img

Auto vat vuur na ongeval veroorzaakt door loslopende hond op snelweg

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

In een angstaanjagend incident op de snelweg heeft gisteren een auto vuur gevat nadat een loslopende hond een kettingreactie van gebeurtenissen veroorzaakte. Het voertuig, eigendom van een betrokken gezin, werd aangereden door een andere auto nadat de bestuurder plotseling moest remmen om een botsing met de hond te voorkomen.

Het gezin heeft gelukkig geen ernstige verwondingen opgelopen, maar de materiële schade is aanzienlijk.

Het voorval vond plaats toen het gezin in hun auto over de autosnelweg reed ter hoogte van Jabbeke. Plotseling dook er een hond op die ongehinderd over de weg rende. De hond was eerder uitgebroken in de buurt. Een koppel was gestopt om de hond, die langs de kant van de weg zat, op te vangen. Dat was gelukt toen het koppel met de hond wou vertrekken en de auto startte is de hond uit de auto gesprongen op de autostrade.

Het hondje van amper 5 maanden oud kwam in botsing met een andere wagen en overleefde de klap niet.

Om een ongeluk te voorkomen, moest de bestuurder van het gezin abrupt remmen, waardoor een achteropkomende auto niet op tijd kon stoppen en op hun voertuig botste.

Als gevolg van de botsing ontstond er brand in de auto.

Gelukkig kon het gezin tijdig uit het voertuig ontsnappen voordat de vlammen zich verspreidden. De hulpdiensten werden onmiddellijk gebeld en een takelwagen arriveerde snel om het brandende voertuig van de snelweg te verwijderen, terwijl de betrokkenen al naar het ziekenhuis waren gebracht voor medische controle.

Volgens de laatste rapporten hebben de betrokkenen, waaronder de eigenaar van de auto, zijn vrouw en hun dochtertje, geen ernstige verwondingen opgelopen. Ze liepen slechts enkele kneuzingen op, die geen langdurige gevolgen zouden moeten hebben. Het gezin is opgelucht dat ze het incident hebben overleefd met minimale fysieke schade.

Desondanks is het verlies van bezittingen in de auto een emotionele klap voor het gezin. Alles wat zich in het voertuig bevond, is verloren gegaan in de brand. Dit omvat persoonlijke bezittingen, waardevolle spullen en andere onvervangbare voorwerpen. Het gezin is diepbedroefd door dit verlies en beseft dat materiële zaken niet te vergelijken zijn met hun fysieke welzijn.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments