maandag, mei 20, 2024
spot_imgspot_img

73-jarige man overlijdt na val en verdrinking in Oostende

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

In Oostende heeft vanmiddag een triest ongeval plaatsgevonden waarbij een 73-jarige man het leven heeft verloren. De man was aan het wandelen op een ponton in de richting van een boot toen hij ongelukkig ten val kwam en zijn hoofd stootte.

Vervolgens belandde de 73-jarige man in het water. Hoewel er ter plaatse nog reanimatiepogingen zijn gedaan door de hulpdiensten, mocht alle hulp niet baten.

De man had een boot gehuurd en na een tochtje legde hij aan in de haven van Oostende. Op de Sir Winston Churchillkaai besefte hij plotseling dat hij iets was vergeten aan boord, waardoor hij terugkeerde naar de boot. Tijdens het wandelen op het ponton struikelde hij en kwam hij met zijn hoofd op een harde ondergrond terecht. Hierdoor viel hij in het water.

Cedric Soete was getuige: “De persoon werd uit het water gehaald door een medewerker van de Mercator Marina en mijzelf. Op dat moment werkte ik aan de andere kant van de sluis als onderaannemer voor de Mercator Marina. De medewerker sloeg alarm toen hij de persoon in het water zag. Samen met de havenmeester rende ik naar de locatie, waar we de persoon uit het water haalden en begonnen met reanimatie terwijl we wachtten op de ambulance en het medisch urgentieteam”.

De man werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij uiteindelijk is overleden.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments