donderdag, april 25, 2024
spot_imgspot_img

29-jarige verdachte gelinkt aan steekpartij na winkeldiefstal blijft maand langer in de cel

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

OOSTENDE – Een 29-jarige Algerijn blijft een maand langer achter de tralies op verdenking van betrokkenheid bij een poging tot moord en verboden wapendracht. De Oostendse politie arresteerde de twintiger afgelopen weekend voor een winkeldiefstal, maar ontdekte al snel een link met een eerdere steekpartij. De man ontkent echter elke betrokkenheid bij het gewelddadige incident.

Op 31 mei vond er omstreeks 12.30 uur een hevige ruzie plaats in de Torhoutsesteenweg, nabij het Mac Leodplein in Oostende. Deze ruzie escaleerde in een tragische steekpartij, waarbij een 34-jarige man zwaargewond raakte. Het slachtoffer wankelde nog naar de overkant van de straat, maar zakte uiteindelijk in elkaar.

Getuigen waren eensgezind: de dader stak zonder aarzelen met de intentie om te doden. Het is in dit onderzoek dat de 29-jarige Algerijnse man nu in beeld komt. Volgens beweringen zou hij de dag voor het incident een mes in de buurt hebben verstopt, maar de verdachte ontkent stellig elke betrokkenheid bij de steekpartij.

Na zijn arrestatie voor een winkeldiefstal kon de Oostendse politie de man snel linken aan het steekincident. Dit leidde tot zijn voorgeleiding bij de Brugse onderzoeksrechter, die besloot om hem aan te houden. De Brugse raadkamer heeft vrijdagochtend de aanhouding van de Algerijnse twintiger met een maand verlengd.

De verdachte blijft zijn onschuld staande houden, terwijl het onderzoek naar de steekpartij voortduurt. De politie neemt alle elementen in acht en zal de zaak verder grondig onderzoeken om de ware toedracht van het geweldsincident te achterhalen.

bron: nieuwsblad.be

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments