donderdag, april 25, 2024
spot_imgspot_img

14-Jarig meisje vermist in De Haan

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

De Haan – Een 14-jarig meisje genaamd Lovely Burny wordt vermist nadat ze op maandag 5 juni om 7.30 uur is weggelopen uit het internaat in De Haan. Volgens bronnen heeft ze beweerd dat ze naar school zou gaan, maar is ze daar nooit aangekomen. Sinds haar vertrek heeft ze geen enkel teken van leven meer gegeven. Opmerkelijk is dat ze zonder haar mobiele telefoon is vertrokken.

Dit is niet de eerste keer dat Lovely Burny is weggelopen. Een dag eerder werd ze door de politie teruggevonden bij vrienden in de buurt van het skatepark van Wenduine.

Het meisje had haar schooltas meegenomen voordat ze verdween. Het is niet bekend of ze andere persoonlijke bezittingen heeft meegenomen. Haar vertrek zonder gsm belemmert de communicatiepogingen van zowel de politie als haar naasten, waardoor het moeilijk is om haar huidige locatie te achterhalen.

De mama en familie roepen nu de hulp in van het publiek om Lovely Burny op te sporen. Als u meer informatie heeft over haar verblijfplaats of mogelijke aanwijzingen kunt u contact opnemen met de lokale politie via het noodnummer. Elk detail kan cruciaal zijn in het terugvinden van het vermiste meisje.

De autoriteiten benadrukken ook dat het van vitaal belang is om de privacy en het welzijn van Lovely Burny te respecteren. Eventuele tips en informatie moeten op een discrete en verantwoorde manier worden gedeeld om ervoor te zorgen dat ze veilig wordt gevonden en naar huis kan terugkeren.

De familie en vrienden van Lovely Burny maken zich ernstig zorgen over haar welzijn en hopen dat ze snel wordt teruggevonden. De politie zet alle beschikbare middelen in om haar veilig terug te brengen naar haar geliefden.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments