Data Verwijderingsinstructies

Bedankt voor het bezoeken van Ostendsnieuws.be. Als u uw persoonlijke gegevens wilt verwijderen, volg dan onderstaande instructies:

  1. Ga naar de officiële website van Ostendsnieuws.be via uw internetbrowser.
  2. Zoek naar de contactgegevens van de website. Meestal vindt u deze in de “Contact” of “Over ons” sectie van de website.
  3. Klik op de “Contact” of “Contacteer ons” link om naar de contactpagina te gaan.
  4. Op de contactpagina vindt u mogelijk een formulier, een e-mailadres of telefoonnummer om contact op te nemen met de websitebeheerders. Kies de methode die u het prettigst vindt om contact op te nemen.
  5. Stuur een bericht naar de websitebeheerders waarin u aangeeft dat u uw persoonlijke gegevens wilt laten verwijderen. Vermeld specifiek welke gegevens u wilt laten verwijderen, bijvoorbeeld uw naam, e-mailadres of andere identificerende informatie.
  6. Wacht op een reactie van de websitebeheerders. Afhankelijk van de situatie kan het even duren voordat uw verzoek wordt verwerkt.

Let op: Hoewel u uw persoonlijke gegevens kunt laten verwijderen van Ostendsnieuws.be, kan het zijn dat kopieën van uw gegevens nog steeds aanwezig zijn in back-ups of archieven gedurende een bepaalde periode, zoals wettelijk vereist of om andere redenen. Raadpleeg het privacybeleid van Ostendsnieuws.be voor meer informatie over gegevensbewaring.


Houd er rekening mee dat dit slechts een voorbeeld is en dat de specifieke instructies kunnen variëren afhankelijk van de website en de voorwaarden en procedures die zij hanteren met betrekking tot gegevensverwijdering. Het is altijd een goed idee om het privacybeleid van een website te raadplegen of rechtstreeks contact op te nemen met de websitebeheerders voor specifieke instructies.

Wil jij graag iedere dag een overzicht van al het nieuws uit Oostende in jouw mailbox?

Meld je aan voor de dagelijkse nieuwsbrief van Het Ostends Nieuws.

Wij spammen niet! Lees onze privacy beleid voor meer info.